Street food

Med Street food kan man servere et hurtigt måltid af høj kvalitet, i en uformel ramme. Du kan møde Ristet Rug rundt omkring i sommerlandet til festivaler, på markeder og små og store events.

Vi laver maden fra vores foodtruck.

Vi mener at vi her i Danmark sidder på verdens bedste fastfood: Rugbrødet. En hurtig og mættende håndmad på farten. Derfor giver det så god mening at servere det som street food.

Street food er over de seneste år blevet populært i Danmark.
I Ristet Rug ved vi noget om streetfood! I sommeren 2015 byggede vi en madcykel og kørte ud på gader og pladser i København og serverede vores økologiske rugbrøds-sandwiches til sultne forbipasserende.

Vi har serveret vores mad på gaden til firmaevents, blomstermesser, designmarkeder, fødselsdagsfester, barnedåb, bryllupper, fyraftensøl, jubilæer, begravelser, musikfestivaler og studentergilder.

Festival-Mad

Vores prisvindende mad er funderet på at det skal være lækkert, hurtigt og kunne spises på alle tidspunkter af døgnet. Så om du er på udkig efter nærende brændstof til morgenmaden, for at ryste festen fra igår af dig, en god fiberholdig frokost eller til den knurrende mave på de sene timer til festen, så er Ristet Rug et sikkert og velsmagende valg.

Vi elsker at komme ud omkring og møde festlige mennesker og har altid fokus på at servere lækker mad hurtigt, til sultne folk.
Vores specielle rugbrødssandwiches serveres lune som oprejst smørrebrøds sandwich i burgerlommer, perfekt til at spise stående, med én hånd, mens man måske har en fadøl i den anden.

Ristet Rug Nørrebro

Vi laver vores catering i køkkenet på Nørrebro.

Spisekortet her er enkelt og overskueligt. Her kan du prøve alle vores sandwich varianter og indimellem er der også Månedens Mad.

Månedens Mad er vores lune smørrebrøds sandwich i en limited edition, med pålæg fra gode lokale producenter. Følg med på Facebook og Instagram og se hvilke varianter vi tilbyder.

Trelleborg
– En 1000 år gammel vikingeborg

Ét af de steder, hvor vikingetiden kan opleves på tætteste hold, er på Vikingeborgen Trelleborg nær Slagelse på Vestsjælland. I et naturskønt område ligger én af vikingernes store ringborge. Trelleborg blev bygget omkring år 980 af Kong Harald Blåtand. I dag ses resterne af den store kongeborg tydeligt i terrænet. Kom tæt på vikingerne for 1000 år siden og og nyd den smukke natur i Tude ådal.

Museet på Trelleborg

Få mere at vide om kongeborgen ved at besøge museet på Trelleborg. Modeller, arkæologiske fund og rekonstruktioner giver et levende indtryk af Trelleborgs historie, beboerne og borgens funktion.

Ristet Rug sørger for at museets cafe er åbent 9 uger hver sommer fra midt i juni til midt i august.

Vi holder åbent fra kl. 10 til 17 alle dage undtagen mandage og har en rustik menu som er tilpasset og inspireret af historien og de smukke omgivelser. Udover Ristet Rug sandwich, serverer vi hjemmelavet is, kager, øl, pølsehorn og under Vikinge Festivalen helstegt pattegris. Det er muligt at booke bord inde eller ude, skriv til info@ristetrug.dk

 Telefon

2295 8845

 Åbningstider

Mandag - Fredag: 8:00 - 14:00
Kontakt os for levering i weekender

Du kan følge med i vores arbejde på Facebook og Instagram.

Vi tager imod alle former for betaling; kontant, kort, mobilepay samt faktura og EAN.

            

CVR: 27606644

Webdesign af Alpha Agency

Tilmeld gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de seneste nyheder og tilbud.

Du er nu tilmeldt! Tak for din interesse