Hvem vi er

Det stod ikke i kortene, at vi skulle gå hen og blive selvstændige iværksættere. Vi har begge en baggrund i akademiske fag, men vi har altid gjort tingene på vores egen måde. Drømmen om at skabe vores eget og gå efter nye idéer, bragte os fra skrivebordet ud i street food køkkenet.

En god idé

I sommeren 2015 fik vi en god idé!

Efter at have rejst og boet i Sydøstasien ad flere omgange og oplevet de spændende og fleksible foodtrucks i gadebilledet, fik vi idéen til et nyt produkt på den danske street food scene. En uge, og en ombygget ladcykel, senere stod vi på Dr. Louises Bro i København og solgte lune smørrebrøds sandwich, som en Ristet Rug hed dengang.

Der er løbet meget vand under broen siden da. Nu har vi både én af Københavns eneste økologiske catering services og et voksende team af rug-nørder. Vi glæder hver dag mange mødedeltagere, medarbejdere og konferencegæster, der skal forkæles med en særlig frokostoplevelse. Og så serverer vi Ristet Rug fra både faste og pop-up street food boder.

Vi har en mission - Rug-missionen

I Danmark har vi i over 1000 år dyrket og spist rug. Rugbrød er et lækkert, sundt og hurtigt måltid, udsprunget af den danske madtradition med husmandskost og senere med de højtbelagte smørrebrød. Gennem tiden har rugbrød haft problemer med sit image. Det er groft og er bare ikke lige så sexet som de lette ciabattabrød og fuldkornsboller, der har vundet frem. Hvem har ikke minder om den lunkne sammenklap med leverpostej, man trak op af tasken gennem hele sin skolegang? Rugbrødet mistede simpelthen sin position som konge af danskernes frokostbord til den sydlandske dronning.

Med Ristet Rug vil vi gøre op med det hvide fluffy brød, der over de seneste årtier har skubbet rugbrødet af bordet, og minde alle om, at rugbrød er perfekt som nærende og smagfuld fast food.

Vores brød er fyldt med fuldkornsmel, kerner og grøntsager. Det sikrer en god nærende og mættende oplevelse og giver en fantastisk smag.
Netop smagen gør forskellen. Det skal nemlig være let og selvfølgeligt at vælge lunt rugbrød, når man har lyst til noget lækkert, og ikke kun, fordi det er sundt.

Mød team Ristet Rug

Anne

RugMama

Anne er Mama i Ristet Rug. Det er hende du snakker med når du ringer og bestiller catering og hende der sørger for at der er styr på vagtplaner, indkøb og catering. Når hun ikke er i Ristet Rug ( hvilket er altid ) så sluger hun bøger og prøver at huske kinesiske tegn.

Leif

RugPapa

Hvis Anne er Mama, så er Leif Papa. Leif er ingeniør og Ristet Rugs tekniske begavelse. Han elsker excel-ark og systemer og så er han den handy type der har bygget vores madcykler og food truck. Han har et skarpt blik for løsninger af alle slags, når som helst og hvorsomhelst.

Susanne

RugHustler

Susanne er hustleren, som med et skarpt øje på forretningsmodellen finder den rigtige måde at bringe Ristet Rug ud – i form af salg og partnerskaber. Hun elsker at konceptudvikle og få ’ting til at ske’, så hjemme hos Susanne finder du fx.også vandkefir og andre kulinariske eksperimenter.

Marija

Rugdronning

Hun elsker dans, fermentering og rugbrød, gerne på en gang! Maria er typen der siger: køkkenet er klar og op til speed, I kan bare komme an! Og det gør I jo så:-)

Laura

Brødsnedker

Laura

Brødsnitter

Liam

Rug håndværker

Sacha

Rugbrøds discipel

Sandra

Brødfan

Ruby

Smørreekspert

Rebecca

Køkkenvidunder

Alex

Rug smed

Caroline

Food Truck mester

Thomas

Kornfilosof

Sevinch

Smørelsker

Rasmus

Madøre

Partnere

Rebel Food samler de bedste food trucks og madcykler i København og serverer økologisk og gastronomisk gademad og oplevelser til byens folk. Ristet Rug er en del af deres hold. Vi tager til små og store events og står side om side med vores dygtige street food-kolleger. Det er altid en fest, når vi er på tur med Rebel Food!
Street Food Denmark samler super gode food trucks og tager rundt til markeder, messer og events. Ristet Rug er altid at finde blandt madvognene på Street Food Denmark opgaver.

GoGreen er et fællesskab som gør det nemmere at finde virksomheder, der tænker bæredygtige elementer ind i forretningen. Det kan være økologi, genbrug, genanvendelse, fair handel, etik, miljøcertificerede produkter, mere effektivt ressourceforbrug og virksomheder, der har den sociale dimension med i kernen.

GoGreen Danmark skaber gennemsigtighed og inspirerer dig til at træffe mere ansvarlige valg i hverdagen gennem app med kort over virksomheder og et fysisk papirkort på både dansk og engelsk. 

I-Vækst er et digitalt web- og marketingsbureau, som vi med stor glæde har fået lov til at opbygge Ristet Rugs nye hjemmeside, og samtidig styrke hele I-Vækst digitale brand identitet og awareness.

Er du vores nye samarbejdspartner?
– Så kontakt os med din idé!

Fantastisk smørrebrød i København

Hos Ristet Rug har vi en mission om, at vinde danskernes hjerter med sunde og smagfulde smørrebrød i København. Finder du dig selv i København en dag, så kom og besøg os i en af vores hubs. Vi serverer altid frisklavet smørrebrød i København. Tjek vores menu ud og find din yndlings rugbrødssandwich.

Læs mere

Du kan altid finde en af vores hubs i nærheden af dig. Besøg os på bl.a. vores faste hubs hos Cobe Arkitekter i København og på Værftets Madmarked i Helsingør. Vidste du, at vi også, er at træffe i Københavns Zoo, Sommerland Sjælland, Strandlyst Streetfood i Odsherred samt på Vikinge Museet i Trelleborg?

Ikke nok med det, så kan du også finde os på diverse festivaler og andre begivenheder om sommeren. Her står vi klar til at tage imod dine bestillinger hele dagen lang. Kom forbi os og smag de lækre, frisklavet smørrebrød i København eller omegn. Vi glæder os til at tage imod din bestilling.

Det bedste smørrebrød til hele familien gemmer sig i København

Hos Ristet Rug sætter vi en ære i at servere sunde og velsmagende smørrebrød i København. Vi har en stor forkærlighed for rugbrød og gør alt, hvad vi kan for at tilbyde dig smørrebrød i København i højeste kvalitet. Vi benytter os kun af de mest friske råvarer, så du kan få den bedste smagsoplevelse.

Vi har brugt mange år på at finpudse vores opskrift på vores smørrebrød i København. Vores menu har udviklet sig meget, siden vi startede vores eventyr med Ristet Rug. I dag kan du finde vores smørrebrød i Købehavn i forskellige varianter. Vi er stolte af at kunne præsentere en menu, der tilgodeser vores kunders forskellige mad præferencer.

Hos Ristet Rug kan du finde smørrebrød med kød og fisk, vegetarisk og vegansk. Vi har også kødfri valgmuligheder, når du vælger at spise hos Ristet Rug. Vi har alt, hvad hjertet begærer. Er du laktoseintolerant eller har du en glutenallergi, så har vi også valgmuligheder til dig. Vi stræber efter at kunne servere sundt og lækkert smørrebrød i København til alle. Vi mener, at alle skal have chancen for at prøve vores lækre smørrebrød.

En af disse muligheder lyder bl.a. på kogte kartofler med råsyltet rødløg og frisk spinat på løvstikkemayo og drysset med flagesalt, klippet purløg og ristede hampefrø. Nyd vores sunde, mættende og smagfulde smørrebrød i hjertet af København

Det har aldrig været nemmere at finde det oplagte spisested i København, besøg os og oplev glæden når vores smørrebrød bliver familiens samlingspunkt.

Historien bag den nye fortolkning af smørrebrød i København

Stifterne Anne og Leif har begge en akademiske baggrund. Det stod derfor ikke i kortene, at de skulle påbegynde et succesfuldt street food eventyr. Men efter at have rejst og boet i Sydøstasien i mange år, kom de hjem med en stor inspiration.
Da Anne og Lei, efter nogle år, vendte tilbage til Danmark, var der særligt et savn fra deres hverdag i Asien, som de ikke kunne ryste af. Det var savnet til den asiatiske street food kultur. Dette savne ledte til Ristet Rug.

Anne og Leif var nogle af de første til at introducere street food konceptet i Danmark for 8 år siden. Deres mission, er at minde danskerne om, hvor lækkert og nærende det er at spise rugbrød. Dette gør de ved at blande kvalitet og kreativitet sammen.

Du kan besøge et af vores mange hubs og smage vores lækre smørrebrød i København. Vi glæder os til at tage imod din bestilling.

 Telefon

2295 8845

 Åbningstider

Mandag - Fredag: 8:00 - 14:00
Kontakt os for levering i weekender

Du kan følge med i vores arbejde på Facebook og Instagram.

Vi tager imod alle former for betaling; kontant, kort, mobilepay samt faktura og EAN.

            

CVR: 27606644

Webdesign af I-Vækst

Tilmeld gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de seneste nyheder og tilbud.

Du er nu tilmeldt! Tak for din interesse