Hvad vi gør for miljøet?

Hos os er madspild i fokus. Menuen er nøje sammensat så vi med nogle af de samme råvarer kan tilbyde en bred variation på vores menukort.

Madspild

Hos os er mindst mulig madspild i fokus. Menuen er nøje sammensat, så vi med nogle af de samme råvarer kan tilbyde en bred variation på vores menukort.

Vi sylter en del af vores tilbehør, hvilket minimerer madspild, ligesom tilbehøret bruges på forskellige varianter af vores rugbrødssandwich.
Vi har udviklet vores eget lagerstyringssystem, der gør at vi altid har netop det på lager, vi har brug for. Ikke for meget, ikke for lidt.

Vi er tilknyttet de to madspildstjenester TooGoodToGo og YourLocal, der betyder at vi sælger evt. overskydende sandwich og salater til reduceret pris.

Klima

Vi leverer sandwich med kød, med fisk og vegetariske varianter. Vi har intet mindre end 6 vegetariske varianter på menuen. Vi oplever stigende efterspørgsel på vegetariske og veganske varianter, så vi udvikler løbende den del af vores tilbud.

Levering: 95 pct. af vores catering ordrer leveres med professionelle cykelbude fra By-Expressen. Levering af råvarer foregår tilpas sjældent, med tilpas store mængder. Nogle af lastbilerne der leverer råvarer kører på el.

Affaldssortering

Vi sorterer alt affald i de relevante fraktioner. Vores bioaffald er minimalt, jvf. vores fokus på at reducere madspild.

Emballage

Vores specialudviklede emballage er lavet med giftfri lim og produceret i Danmark. Vores servietter er svanemærkede. Vi genbruger rene kasser fra fødevarelevering til at pakke de fleste af vores catering ordrer i. 

Økologi

Vores produkt har det økologiske spisemærke i sølv, som betyder at vi garanterer, at vores produkt består af minimum 60% og helt op til 90% økologi. I gennemsnit har vores produkt et økologi indhold på hele 86%. Vi har valgt økologi, fordi vi også har fokus på dyrevelfærd og fravær af tilsætningsstoffer og pesticider.

Bæredygtige fællesskaber

Vi er med i det bæredygtige virksomhedsfællesskab GoGreen Danmark, hvor vi jævnligt sparrer med andre virksomheder, som også har fokus på bæredygtighed.

 Telefon

2295 8845

 Åbningstider

Mandag - Fredag: 8:00 - 14:00
Kontakt os for levering i weekender

Du kan følge med i vores arbejde på Facebook og Instagram.

Vi tager imod alle former for betaling; kontant, kort, mobilepay samt faktura og EAN.

            

CVR: 27606644

Webdesign af Alpha Agency

Tilmeld gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de seneste nyheder og tilbud.

Du er nu tilmeldt! Tak for din interesse