Økologisk Catering

Vores økologiske catering service er kernen i Ristet Rug.
Om du har brug for mødeforplejning, et stående, uformelt måltid til konferencen, madpakke til firmaskovturen eller natmad til brylluppet, så er Ristet Rug et sikkert, nemt og velsmagende valg.

Servér Ristet Rug til dine gæster

Vi kan godt lide det enkelt. Derfor har vi et lille og overskueligt menukort, med klassiske smørrebrøds elementer, i en ny moderne forklædning.

Vi har fokus på det lækre fuldkorns rugbrød, som vi rister og fylder med lækkert pålæg og grønt. Vi går op i kvaliteten af vores mad og har fokus på bæredygtig madproduktion.Vi sammensætter så vidt muligt vores menu ved brug af lokale ingredienser. De lokale grøntsager råsylter vi, hvilket konserverer dem, så vi kan servere smørrebrødssandwich med det skønne fyld hele året rundt.

Mad til mange

Når man serverer mad til mange, er der en del ting der skal tages højde for. Hos os er alt samlet på et sted. Vi har både mad til kødspisere, pescetarer, vegetarer og veganere. Vi har også glutenfri alternativer.

Sliderboks

Du kan vælge at få det som en klassisk Ristet Rug smørrebrøds sandwich eller som tasters – en smagebakke, hvor du får 3 versioner, i mindre sliders størrelser. På den måde kan du prøve flere smagsvarianter og får samtidig et lidt større måltid. Det er stadig nemt at gå til, da de bliver serveret i burgerlommer i en bakke. Perfekt til et stående måltid.

Turboks

Skal I på firmaskovtur, holde familiefesten i det grønne, på byvandring eller andet på farten, så bestil vores turpakker.
I får en Ristet Rug sandwich, en kildevand eller saft og et stk. økologisk frugt. Enten pakket individuelt eller fælles, så det er nemt at dele ud.

Konference, events og receptioner

Brug din tid på dine kerneopgaver og slip for at bruge tid på mødeforplejningen. Få leveret Ristet Rugs fuldkorns sandwiches til mødet på kontoret, til deltagerne på din workshop, gæsterne til din fødselsdag. You name it!

Et uformelt måltid, stående, giver god mulighed for at netværke og snakke med hinanden.

Vores street food-baserede menu er perfekte til dette. Maden kan nemlig spises med én hånd, mens man har et glas i den anden.

Alt efter hvor mange I er og hvad der passer jer bedst, kan vi levere vores smørrebrødssandwich direkte til jer. Men vi anbefaler at vi kommer og laver og serverer maden for jeres gæster. Det betyder at brødet er helt nyristet og ekstra knasende, og jeres gæster for en ekstra oplevelse ved at se maden blive tilberedt.

Levering

Lad os levere vores smørrebrødssandwich direkte til jeres konference. I modtager maden når det passer jer og kan sætte den direkte på serveringsbordet til stor glæde for jeres gæster.

Servering

Er I rigtig mange, kommer vi og laver og serverer maden for jeres gæster. Vi kommer med vores madcykel eller foodtruck, hvor vi tilbereder og serverer maden street food-style. Det betyder at brødet er helt nyristet og knasende, og jeres gæster får en ekstra autentisk oplevelse ved at se maden blive tilberedt.

Træt af at vælge? Så overlad det til os

Selvom vi har et lille menukort, kan det være svært at vælge mellem de lækre muligheder. Du behøver blot at sige hvor meget, hvor og hvornår du skal bruge maden, så vælger vi hvilke varianter I får. Du kan naturligvis også selv bestemme. Det er helt op til dig. Vi kan også levere drikkevarer og sødt til kaffen. Ring til os, så finder vi den løsning der passer jer bedst.

Let af servere

Vores sandwiches er pakket i burgerlommer og leveres i termokasser, for at sikre friskheden og er lige til at sætte på bordet. De fungerer som håndmadder og spises uden bestik.

Catering til hele Storkøbenhavn

Hos Ristet Rug leverer vi catering til hele Storkøbenhavn, og det er vi rigtig gode til. Vi leverer på cykel eller i el-bil.

Økologisk catering til dine begivenheder

Er du på udkig efter økologisk catering? Når du bestiller catering igennem Ristet Rug, kan du altid være sikker på, at vores mad er økologisk. Så står du og mangler økologisk catering til en af dine begivenheder, så står vi klar til at servere lækre og sunde håndmadder til dig og dine gæster – på en ny måde.

Læs mere

Ristet Rug tilbyder økologisk catering til virksomheder, konfirmationer, fødselsdage og mange flere typer events. Kontakt os for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig. Når det kommer til økologisk catering, er vores virksomhed et sikkert, nemt, sundt og yderst velsmagende valg.

Når du bestiller økologisk catering hos Ristet Rug, har vi en stor forståelse for de forskellige madpræferencer, som vores kunder har. Derfor kan du også forvente, at finde forskellige muligheder på vores menu til pescetaren, vegetaren, veganeren og kødspiseren. Vi tager også højde for, hvis du har glutenallergi eller laktoseintollerans. Giv dine gæster en smagsoplevelse i særklasse med Ristet Rugs økologiske catering.

Kontakt os for at høre mere om vores økologiske catering til din begivenhed.

Økologisk catering med fokus på kvalitet

Da Anne og Leif grundlagde Ristet Rug, havde de en mission om at vise Danmark, at rugbrød godt kan være sexet. Men de havde også en mission om, at være bæredygtige og miljøbevidste.

Ristet Rug er derfor også et af de få steder i København, der tilbyder økologisk catering. Med vores økologiske catering, bliver der sat fokus på det perfekte sammenspil mellem sundhed og gastronomi.

Vi går ikke på kompromis med kvaliteten af vores ristet rug. Vi mener, at du fortjener den bedste smagsoplevelse. Derfor har vi fokus på bæredygtig madproduktion, så du med god samvittighed kan nyde vores lækre håndmadder.

Vores menu, er sammensat af lokale og økologiske ingredienser. Vores brug af råsyltede grøntsager, gør at vi kan konservere en stor del af ingredienserne i vores ristet rug. På denne måde kan vi sørge for at holde vores madproduktion bæredygtigt.

Med vores økologiske catering står vi klar til at kunne severe slow food på den hurtige måde. Er du på udkig efter en bæredygtig og økologisk catering til din næste begivenhed? Så tag kontakt til os, eller giv os et kald, så finder vi sammen den perfekte løsning.

Hvorfor skal du vælge økologisk catering?

Hos Ristet Rug er vi stolte af, at kunne tilbyde vores kunder en bæredygtig og økologisk catering. Vores mad er økologisk og sprængfyldt med fuldkorn. Vi har stor fokus på madspild. Du kan derfor også forvente en bæredygtig madproduktion, når du bestiller økologisk catering fra Ristet Rug.

Vores menu bliver primært sammensat af lokale og økologiske råvarer. For os er det vigtigt at sætte fokus på de økologiske og bæredygtige muligheder. Med vores økologiske catering service sørger du, ved din næste begivenhed, for at kunne byde dine gæster på lækkert mad uden syntetiske pesticider og tilsætningsstoffer. Du passer dermed på dig selv, din familie og også på vores fælles miljø.

Kontakt os for at høre mere om vores økologiske catering løsninger. Vi glæder os til at høre fra dig.

 Telefon

2295 8845

 Åbningstider

Mandag - Fredag: 8:00 - 14:00
Kontakt os for levering i weekender

Du kan følge med i vores arbejde på Facebook og Instagram.

Vi tager imod alle former for betaling; kontant, kort, mobilepay samt faktura og EAN.

            

CVR: 27606644

Webdesign af I-Vækst

Tilmeld gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de seneste nyheder og tilbud.

Du er nu tilmeldt! Tak for din interesse