Cafeen holder ferie lukket

Økologisk Catering

Vores økologiske catering service er kernen i Ristet Rug.
Om du har brug for mødeforplejning, et stående, uformelt måltid til konferencen, madpakke til firmaskovturen eller natmad til brylluppet, så er Ristet Rug et sikkert, nemt og velsmagende valg.

Servér ristet rug til dine gæster

Vi kan godt lide det enkelt. Derfor har vi et lille og overskueligt menukort, med klassiske smørrebrøds elementer, i en ny moderne forklædning.
Vi har fokus på det lækre fuldkorns rugbrød, som vi rister og fylder med lækkert pålæg og grønt. Vi går op i kvaliteten af vores mad og har fokus på bæredygtig madproduktion. Derfor sammensætter vores menu af primært lokale ingredienser og bruger råsyltede grøntsager, hvilket konserverer dem, så vi kan servere de samme smørrebrøds sandwich hele året rundt.

Mad til mange

Når man serverer mad til mange, er der en del ting der skal tages højde for.
Hos os er alt samlet på et sted. Vi har både mad til kødspisere, pescetarer, vegetarer og veganere. Hvis I har glutenallergikere kan vi også klare den.

Mødeforplejning

Brug din tid på dine kerneopgaver og slip for at bruge tid på mødeforplejningen. Få leveret Ristet Rugs fuldkorns sandwiches til mødet på kontoret, til deltagerne på din workshop, gæsterne til din fødselsdag. You name it!

Turpakker

Skal I på firmaskovtur, holde familiefesten i det grønne, på byvandring eller andet på farten, så bestil vores turpakker.
I får en Ristet Rug sandwich, en kildevand eller saft og et stk. økologisk frugt. Enten pakket individuelt eller fælles, så det er nemt at dele ud.

Konference, Event og Receptioner

Skal du have levering eller servering?

Et uformelt måltid, stående, giver god mulighed for at netværke og snakke med hinanden.
Vores street food-baserede menu er perfekte til dette. Maden kan nemlig spises med én hånd, mens man har et glas i den anden.

Alt efter hvor mange I er og hvad der passer jer bedst, kan vi levere vores smørrebrøds sandwich direkte til jer. Men vi anbefaler at vi kommer og laver og serverer maden for jeres gæster. Det betyder at brødet er helt nyristet og ekstra knasende og jeres gæster for en ekstra oplevelse ved at se maden blive tilberedt.

Levering

Lad os levere vores smørrebrøds sandwich direkte til jeres konference. I modtager maden når det passer jer og kan sætte den direkte på serveringsbordet. Til stor glæde for jeres gæster Lad os levere vores smørrebrøds sandwich. I modtager maden når det passer jer og kan sætte den direkte på serveringsbordet, til stor glæde for jeres gæster.
Vi tager imod alle slags betalinger:
kort, kontant, Mobilepay og vi sender gerne faktura også via EAN nr.

Servering

Er I rigtig mange, kommer vi og laver og serverer maden for jeres gæster. Vi kommer med vores madcykler eller foodtruck, hvor vi tilbereder og serverer maden street food-style. Det betyder at brødet er helt nyristet og ekstra knasende og jeres gæster får en ekstra autentisk oplevelse ved at se maden blive tilberedt

Skulle hilse fra de frivillige i går, og sige, det var den bedste mad, de nogensinde havde fået på BV. Tak for god mad, skulle jeg hilse og sige 😉 De sandwich var altså også gode...
- Tina Andersen, Børns Vilkår
Det er en kæmpe fornøjelse at få mad fra jer. Alle glæder sig hver gang. Keep it up!
- Thomas, byLassen Copenhagen
Vi bruger Ristet Rug fordi vi synes det er et godt koncept der passer til os. Det er økologisk med gode råvarer og velsmagende, ærlig mad. Prisen er i orden og leveringen er altid i top. og så er det dejlige mennesker. Vi vil til hver en tid bruge ristet rug. På en scala fra 0-10 så er vi på en 10’er!
- Hanne Vestergaard, Akademisk Arkitektforening
For mig er det ikke så vigtigt om jeres sandwich er på tilbud eller ej. Ikke fordi vi er rige, men fordi de er rigtig gode til prisen. Jeg bruger Ristet Rug når jeg har events. Forhåbentlig kommer jeg til at ligge mange ordre i Jeres bog til næste år.
- Rikke, KU Food

Træt af at vælge? Så overlad det til os!

Selvom vi har et lille menukort, kan det være svært at vælge mellem de lækre muligheder. Du behøver blot at sige hvor meget, hvor og hvornår du skal bruge maden, så vælger vi hvilke varianter I får. Du kan naturligvis også selv bestemme. Det er helt op til dig. Vi kan også levere drikkevarer og sødt til kaffen. Ring til Anne, så finder vi den løsning der passer jer bedst.

LET AT SERVERE

Vores sandwiches er pakket i burgerlommer og leveres i termokasser, for at sikre friskheden og er lige til at sætte på bordet. De fungerer som håndmadder og spises uden bestik.

CATERING TIL HELE STORKØBENHAVN

Hos Ristet Rug leverer vi catering til hele Storkøbenhavn, og det er vi rigtig gode til. Vi leverer på cykel eller i el-bil.