Cafeen holder ferie lukket

Street Food

Med Street food kan man servere et hurtigt måltid af høj kvalitet, i en uformel ramme. Du kan møde Ristet Rug rundt omkring i sommerlandet til festivaler, på markeder og små og store events.

Vi laver maden fra vores specialbyggede madcykler eller foodtruck.

Vi mener at vi her i Danmark sidder på verdens bedste fastfood: Rugbrødet. En hurtig og mættende håndmad på farten. Derfor giver det så god mening at servere det som street food.

Street food er over de seneste år blevet populært i Danmark.
I Ristet Rug ved vi noget om streetfood! I sommeren 2015 byggede vi en madcykel og kørte ud på gader og pladser i København og serverede vores økologiske rugbrøds-sandwiches til sultne forbipasserende.

Vi har serveret vores mad på gaden, til blomstermesser, designmarkeder, fødselsdagsfester, barnedåbe, brylupper, fyraftensøl, jubilæer, kræmmermarkeder, begravelser, musikfestivaler og studentergilder.

Festival-mad

Vores prisvindende mad er funderet på at det skal være lækkert, hurtigt og kunne spises på alle tidspunkter af døgnet. Så om du er på udkig efter nærende brændstof til morgenmaden, for at ryste festen fra igår af dig, en god fiberholdig frokost eller til den knurrende mave på de sene timer til festen, så er Ristet Rug et sikkert og velsmagende valg.
Vi elsker at komme ud omkring og møde festlige mennesker og har altid fokus på at servere lækker mad hurtigt, til sultne folk.
Vores specielle rugbrøds sandwiches serveres lune som oprejst smørrebrøds sandwiches i burgerlommer, perfekt til at spise stående, med én hånd, mens man har en fadøl i den anden.

Café Ristet Rug

Vi laver vores catering i køkkenet på Nørrebro. Her har vi også indrettet Café Ristet Rug - en hyggelig lille micro-café.

I caféen bliver du budt velkommen af en varm og afslappet atmosfære, der indbyder til at man slænger sig i møblerne, mens man spiser sin mad eller drikker en kop kaffe. Eller du kan vælge at tage det med dig, i vores bæredygtige take away emballage.
Spisekortet her er ligeledes enkelt og overskueligt. Her kan du prøve alle vores sandwich varianter og indimellem er der også Månedens Mad.
Månedens Mad er vores lune smørrebrøds sandwich i en limited edition, med pålæg fra fra gode lokale producenter. Følg med på Facebook og Instagram og se hvilke varianter vi tilbyder.

Zoo

Udover vores café har vi en street food bod i Københavns Zoo.

Vi har en fast street bod, hvor vi serverer vores lune rugbrøds sandwich hele året rundt. Fra de varme sommerferiedage til efterårsregn og vinterens julehygge med tusinde julelys. Ristet Rug passer til alle årstider!

Du kan roligt spise hos os med hele familien. Udover vores sandwiches serverer vi også børne sticks, lune hånddeller og drikkevarer.