Cafeen holder ferie lukket

Partnere

Rebel Food samler de bedste food trucks og madcykler i København og serverer økologisk og gastronomisk gademad og oplevelser til byens folk. Ristet Rug er en del af deres hold. Vi tager til små og store events og står side om side med vores dygtige street food-kolleger. Det er altid en fest når vi er på tur med Rebel Food!
Street Food Denmark samler super gode food trucks og tager rundt til markeder, messer og events. Ristet Rug er altid at finde blandt madvognene på Street Food Denmark opgaver.
Food Space er et kooperativ af mad-iværksættere og -innovatører. De har fingrene i alt hvad der foregår af spændende, nye, bæredygtige projekter inden for den danske gastronomiscene. De laver workshops, events og sparring og har derudover et hyggeligt og spændende kontorfælleskab, hvor vi holder til og holder styr på Ristet Rugs administration, marketing og design.
Udover at de er utrolig søde, så laver de også utrolig god vegansk mad! Ristet Rug samarbejder med Planteslagterne løbende, og vi har bl.a. deres suveræne veganske paté på menukortet. Find deres produkter i et supermarked nær dig!
Go Green Denmark hjælper dig med at finde vej til virksomheder, der tager ansvar for mennesker og miljø. Go Green samler danske virksomheder som har bæredygtighed som fællesnævner og gør det nemt for forbrugeren at træffe bæredygtige valg i hverdagen. Desuden skaber de et stærkt netværk for virksomhederne, med sparring og rådgivning. Brug deres gode og overskuelige app som hjælp, til en mere bæredygtig livsstil.

Er du vores nye samarbejdspartner? - Så kontakt os med din idé!